Over ons

Mijn naam is Christianne en ik ben het gezicht achter Jouw huidcoach. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van psoriasis. Waarom ik Jouw huidcoach ben begonnen lees je hier.

Ik ben met Jouw Huidcoach begonnen om ervaringen en kennis te delen zodat ik zoveel mogelijk mensen kunnen helpen bij een gezonde leefstijl die de huid en het immuunsysteem optimaal ondersteunt.

Op elfjarige leeftijd werd er bij mij psoriasis gediagnosticeerd. In mijn zoektocht naar een gezonde huid en een sterker immuunsysteem heb ik veel contact gehad met artsen, dermatologen, diëtisten en gezondheidsdeskundigen met de meest uiteenlopende achtergronden en visies. En van iedereen heb ik geleerd. Wat maakte het verschil?

Wat het grote verschil maakte, was de juiste voeding met de juiste supplementen die mijn huid weer gezond maakten. Ik leerde beter met stress om te gaan, hoe ik ontstekingsremmend kon eten, hoe ik mijn darm microbioom optimaliseerde, hoe ik mijn bloedsuikerspiegel stabiliseerde en leerde voor mezelf te kiezen en mijn gezondheid op nummer 1 te zetten. Naast dat mijn huid weer gezond werd, had ik ook weer energie voor tien.

Naast de veranderingen in voeding en suppletie die ik heb toegepast, ben ik ook meer gaan sporten en heb ik bewust mijn mindset ingezet om mezelf sterker en gezonder te maken.

Om erachter te komen of ik wel verantwoord bezig was, ben ik opzoek gegaan naar een expert op dit gebied. En zo kwam ik bij Marita terecht. Zij weet precies wat je nodig hebt om je lichaam optimaal te kunnen laten functioneren. Alles wat ik leerde, wilde ik delen zodat ik je al die ellende zou kunnen besparen.

Wat doet Jouw huidcoach?

Alles wat ik ervaren en geleerd heb om mijn huid weer gelukkig en gezond te krijgen deel ik met je in het traject Improve Your Skin van 4 weken. Zodat jij naar een gezonde huid, een sterker immuunsysteem en meer energie toe kunt werken. Dit doe je gewoon thuis in je eigen omgeving en ik sta naast je om je alles hierover te leren.

Christianne
Bruin

Mijn naam is Christianne Bruin en hier deel ik mijn verhaal over hoe ik met vallen en opstaan mijn huid weer gezond kreeg. Omdat ik auto-immuunziekte psoriasis heb, was het altijd zo dat de conditie van mijn huid mijn dagelijks leven beheerste. Mijn zoektocht is begonnen toen ik elf jaar oud was en ik vanuit het niets psoriasis ontwikkelde, dat was in ieder geval wat ik lang dacht. Van lichttherapie in het ziekenhuis tot zalven met steroïden en van dieet tot Dode Zeezout-behandelingen, ik heb het allemaal ondergaan. Waar ik steeds tegenaan liep was dat ik nergens een methode of een ervaringsdeskundige kon vinden die begrip had voor waar ik mee worstelde en die mij kon vertellen wat ik nu weet. Ik deel graag alles wat ik geleerd heb met je, zodat jij er ook wat aan hebt!

Improve
Your
Skin

Improve Your Skin is ons meest verkochte product en dat is niet voor niks. Het is een 4 weeks traject waarin je alles leert om zelf verder te gaan met een leefstijl die je huid gezond houd en je immuunsysteem ondersteunt.
We richten ons op ontstekingsremmende voeding, het herstellen van je darm microbioom, het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel, beweging die bij je past, het versterken van je mindset en het omgaan met stress.
Na dit traject heb je de tools in handen die jouw gezondheid nodig heeft.
Improve Your Skin is een persoonlijk traject waarbij we starten met een Neuro4profieltest, je voorzien van een persoonlijk suppletie advies en een persoonlijk menu ontwikkelen. We gaan voor gezond en lekker, positief en opbouwend, persoonlijk en open. Zodat jij je gehoord voelt, gesteund voelt en gesterkt voelt om zelf aan de slag te gaan.
Tijdens dit traject spreken we elkaar elke week in een persoonlijk online coaching gesprek, zodat jij al je vragen kunt stellen.
Heb je vragen? Stuur een mail!

Liefs,
Christianne

Persoonlijk traject van
4 weken

Ben jij er klaar voor om de eerste stap te zetten naar een gelukkige huid?

289
  • 4 weken persoonlijk programma
  • Alles wat je nodig hebt om deze leefstijl makkelijk te maken
  • Een persoonlijk suppletie advies ter verbetering van jouw huid en jouw immuunsysteem
  • Elke week een persoonlijke coaching sessie met Christianne
  • Elke week een persoonlijk weekmenu incl. lekkere, gevarieerde en toegankelijke recepten
  • Inclusief Neuro4profieltest en analyse met orthomoleculair therapeut Marita
  • Jij ervaart meer energie
  • Je komt positiever in het leven te staan
  • We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden
  • Ook mogelijk in combinatie met een microbioomtest of een DNA test
Start
als jij er klaar voor bent!

Inloggen

Wil jij je ook beter voelen in de winter?

In ons inspiratie recepten boek vind je alles wat je nodig hebt voor een winter vol energie zodat jij lekkerder in je vel zit!

De decembermaand is altijd een lastige maand als je psoriasis of eczeem hebt, je bent weinig buiten, krijgt veel ongezond lekkers voorgeschoteld en het is vaak een drukke maand!

In ons inspiratie en receptenboek vind je lekkere recepten voor gezonde ontbijtjes, lekkere lunches, warme drankjes, motivatie om lekker naar buiten te gaan en een compleet feel good kerstmenu. Om het nieuwe jaar gezond af te trappen hebben we ook nog de recepten voor een heerlijke XL borrelplank erbij gedaan!

€ 15,00

€ 9,95

Cookies

Om deze site optimaal te laten functioneren maken we gebruik van cookies.