Contact

We vinden het altijd leuk om van je te horen. Je mag ons altijd een berichtje sturen met jouw vraag naar info@jouwhuidcoach.nl of stuur een DM via Instagram.

Veelgestelde vragen

Je krijgt elke week iets over mindset, over voeding en actie. Door middel van video’s, een leesdeel en een werkboek met oefeningen en schrijfopdrachten.  Zodat jij tools en tips hebt om direct ermee aan de slag te gaan. 

Verder helpen wij je met een boodschappenlijst en weekmenu’s om controle te krijgen over je auto-immuunziekte psoriasis. 

Deze online cursus is voor mensen die last hebben van de auto-immuunziekte psoriasis of chronische eczeem en zelf het heft in eigen hand willen nemen om controle te krijgen over deze ziekte.

Elke week wordt er een programma klaargezet, daar kun je in je eigen tijd, waar ook ter wereld, mee aan de slag.

Wekelijks gaan we live en kun je ons alle vragen stellen die je hebt.

In het begin zal het je meer tijd kosten om het programma je eigen te maken, kennis te maken met voeding, andere manier van koken en mindset. Als  je dit eenmaal onder de knie krijgt valt het eigenlijk best wel mee. Tijdens de cursus begeleiden we je met de stappen die je gaat zetten. Het is echter wel zo dat als je na de cursus je oude patroon en leefstijl weer oppakt, het effect van de cursus weer weg is. Het zal dus altijd investeren in je gezonde leefstijl blijven.

Je kunt overal waar internet is met het programma aan de slag. Wat betreft voeding is dat ook mogelijk, wij hebben hier een blog over geschreven met tips voor op vakantie.

  • Zelfvertrouwen
  • Een gezonde huid
  • Meer energie
  • Een sterker immuunsysteem
  • Een positieve mindset

Vraag / opmerking

Heb je een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Inloggen

Wil jij je ook beter voelen in de winter?

In ons inspiratie recepten boek vind je alles wat je nodig hebt voor een winter vol energie zodat jij lekkerder in je vel zit!

De decembermaand is altijd een lastige maand als je psoriasis of eczeem hebt, je bent weinig buiten, krijgt veel ongezond lekkers voorgeschoteld en het is vaak een drukke maand!

In ons inspiratie en receptenboek vind je lekkere recepten voor gezonde ontbijtjes, lekkere lunches, warme drankjes, motivatie om lekker naar buiten te gaan en een compleet feel good kerstmenu. Om het nieuwe jaar gezond af te trappen hebben we ook nog de recepten voor een heerlijke XL borrelplank erbij gedaan!

€ 15,00

€ 9,95

Cookies

Om deze site optimaal te laten functioneren maken we gebruik van cookies.