Welkom bij JouwHuidcoach

Je komt hier ongetwijfeld met een goede reden. Misschien ben je, net als ik lang geleden, op zoek naar een oplossing om zo goed mogelijk met psoriasis om te gaan. Dan zit je goed!

Mijn naam is Christianne Bruin en hier deel ik mijn verhaal over hoe ik met vallen en opstaan mijn huid weer gezond kreeg. Omdat ik de auto-immuunziekte psoriasis heb, was het altijd zo dat de conditie van mijn huid mijn dagelijks leven beheerste. Waarschijnlijk net als jij, heb ik heel veel diëten, zalven en psoriasis-behandelingen geprobeerd. En in alle eerlijkheid kan ik je zeggen dat ik er nog niet een heb ontdekt die werkt. En ik hoor je nu denken terwijl je dit leest, ‘waar verspil ik mijn tijd dan aan?’. Het antwoord op die vraag vind je hier. Ik heb ontdekt en ervaren dat een bepaalde manier van leven in combinatie met de juiste manier van eten, huidverzorging en een positieve mindset het verschil maakt waar je naar op zoek bent.

Alles draait om voeding, mindset en actie!

Mijn zoektocht is begonnen toen ik elf jaar oud was en ik, naar mijn idee, vanuit het niets psoriasis ontwikkelde. Van lichttherapie in het ziekenhuis tot zalven met steroïden en van dieet tot Dode Zeezout-behandelingen, ik heb het allemaal ondergaan. Waar ik steeds tegenaan liep was dat ik nergens een methode of een ervaringsdeskundige kon vinden die begrip had voor waar ik mee worstelde en die mij kon vertellen wat ik nu weet.  Ik deel graag alles wat ik geleerd heb met je, zodat jij er ook wat aan hebt! Welkom bij jouw huidcoach!

Maak kennis met Jouw Huidcoach

In mijn zoektocht naar een gezonde huid heb ik veel contact gehad met artsen, dermatologen, diëtisten en gezondheidsdeskundigen met de meest uiteenlopende achtergronden en visies. En van iedereen heb ik geleerd. Maar wat het grote verschil maakte was de juiste voeding met de juiste supplementen die je huid weer gezond kunnen maken. Het is dus niet voor niets dat Jouw huidcoach een samenwerking is tussen ervaringsdeskundige, Christianne Bruin en orthomoleculair voedingsdeskundige en coach Marita Swart.

8 goede redenen om mee te doen aan ons online programma:

Wil je gezonder leren eten en leven zodat je huid ervan gaat stralen?

Wil je meer zelfverzekerd zijn over je huid?

Wil jij voor de zomer weer lekker in je vel zitten?

Wil je zonder je te ‘verstoppen’ door je dagelijks leven gaan?

Wil je alle zorgen over je huid loslaten?

Wil je meer energie hebben dan ooit?

Wil je je gezond voelen en er gezond uitzien?

Tekengebied 2 kopie 12

Heb je zin om je schouders eronder te zetten en voor een gezonde huid te gaan?

Een leven vol energie mét een stralende huid

Achter de schermen werken we er hard aan om je binnenkort zo goed mogelijk te kunnen helpen, zodat jij naar een gezonde huid toe kan leven. Heb je hier interesse in? Ga dan alvast aan de slag met de recepten uit ons prachtige gratis e-book en meld je hier aan.

Wil je meer weten?

Volg ons op Instagram en Facebook:

In 8 weken tijd vol energie en met een stralende huid door het leven gaan?

Jouw Huidcoach maakt het verschil.

Inloggen

Wil jij je ook beter voelen in de winter?

In ons inspiratie recepten boek vind je alles wat je nodig hebt voor een winter vol energie zodat jij lekkerder in je vel zit!

De decembermaand is altijd een lastige maand als je psoriasis of eczeem hebt, je bent weinig buiten, krijgt veel ongezond lekkers voorgeschoteld en het is vaak een drukke maand!

In ons inspiratie en receptenboek vind je lekkere recepten voor gezonde ontbijtjes, lekkere lunches, warme drankjes, motivatie om lekker naar buiten te gaan en een compleet feel good kerstmenu. Om het nieuwe jaar gezond af te trappen hebben we ook nog de recepten voor een heerlijke XL borrelplank erbij gedaan!

€ 15,00

€ 9,95

Cookies

Om deze site optimaal te laten functioneren maken we gebruik van cookies.